KESH ul shkarkimet ne kaskade

11/01/2010 10:10

Korporata Elektroenergjitike Shqiptare njofton per situaten ne hidrocentrale deri paraditen e sotme, ku Fierza ka shenuar nje nivel ne 291.19 meter.

Sipas njoftimit prurjet ne kete hidrocentral jane 550 meter kub ne sekonde, ndersa derdhjet 900 meter kub ne sekonde.

Ne Koman shenohet nje nivel prej 170.38 meter, me prurje 250 meter kub ne sekonde, ndersa derdhje 1350 metra kub ne sekonde.

Ne Vaun e Dejes niveli eshte 74.48 metra, me prurje 250 meter kub ne sekonde dhe derdhje 1550 meter kub ne sekonde.

Keshtu, KESH ka ulur shkarkimet ne te gjithe kaskaden.

Top Channel