Shkodra gdhihet me reshje shiu

09/01/2010 09:35

Qyteti i Shkodres eshte gdhire sot nen lageshtiren e reshjeve te shiut, si dhe me ujin e dendur qe tashme ka hyre edhe ne rruget e qytetit.

Sipas informacioneve te fundit, niveli i ujit ne lagjet periferike te qytetit verior eshte rritur.

Autoritetet lokale njoftojne se niveli i ujit ne lumin Drin ka filluar te bjere, por niveli i ujit ne Bune vazhdon te perbeje rrezik.

Top Channel