KESH: Niveli i Fierzes ne kuoten 292.14 metra

09/01/2010 10:50

Korporata Elektroenergjitike Shqiptare, ne te dhenat e fundit njofton se Fierza eshte ne kuoten e 292.14 metrave.

Prurjet llogariten ne 620 meter kub per sekonde dhe derdhjet ne 1120 meter kub ne sekonde.

Per Komanin njoftohet se ndodhet ne kuoten e 171.52 metrave, kur ka prurje ne 440 meter kub ne sekonde dhe derdhjet 1800 meter kub per sekonde.

Ne Vaun e Dejes perllogaritet niveli ne 74.27 metra, prurje 240 meter kub per sekonde dhe derdhje 1900.

Top Channel