Macja me e shemtuar e universit, lajmi me i lexuar 2009

06/01/2010 11:40

Faqja e specializuar “Essential News” ka bere nje permbledhje te lajmeve me te lexuara te vitit 2009 ne internet, duke publikuar nje klasifikim me 40 ngjarjet me te klikuara te vitit qe sapo lame pas.

“Macja me e shemtuar e universit” eshte titulli me i kerkuar ne faqet boterore, lajm qe ka zene edhe vendin e pare te podiumit. Nder lajmet me te lexuara eshte edhe studimi australian me titullin “Te ndenjurat e trasha”, i ndjekur nga lajmi i “Sunday Telegraph” se madhesia mesatare e gjoksit te femrave australiane, po rritet.

Ne pergjithesi, vemendja e lexuesve perqendrohet tek lajmet e cuditshme nga bota e kafsheve dhe fizionomia e qenies njerezore e lidhur me riprodhimin.  Tituj te tjere qe kane ngjallur interes jane edhe, “Djalli shfaqet tek breshka”, “I mbyturi gjendet ne divan”, “Eshte piloti qe ju flet: lutuni!”, etj.

Top Channel