Tregu, cmime te larta edhe pas festave

04/01/2010 15:40

Ditet festive kane mbaruar, por kjo nuk reflektohet ende ne tregje.

Ndonese gjithcka po hyn ne normalitet dhe kur per shkak te blerjeve te fundvitit kerkesa ka rene ndjeshem, ne tregjet e fruta perimeve tregtaret vazhdojne te mbajne cmime te larta, njesoj sikurse ditet perpara Vitit te Ri.

“Nuk ka levizur fare cmimi. Sic kane qene para Vitit te Ri, aq jane edhe tani”, thote nje konsumatore.

Ndersa tregtaret thone se cmimi i larte eshte i nevojshem, pasi nuk ka leverdi per te punuar me cmime te uleta.

“S’ka guxim per te marre mall te shtrenjte dhe shumica ka ikur ne shtepi. S’ia leverdis per te punuar per aq leke”, thote nje tregtar.

Top Channel