Edhe pse ka punen me te bukur te botes, Ben Southall per pak ka rrezikuar jeten.

Ne maj ka fituar konkursin per t’u kujdesur per ishullin e Hamilton, ne Queensland, per gjashte muaj.

Por sot, gjate nje patrullimi ne det, ka rrezikuar jeten pas nje sulmi te nje kandil.

Sipas Southall ne blogun e ishullit, azhornimi i te cilit eshte detyrimi i tij i vetem sipas kontrates, behet fjale per nje kandil Irukandji, nje specie helmuese, por shume e vogel sa u shpeton rrjetave te mbrojtjes te vendosura perreth plazhit.

“Ndjeva nje lloj shpimi blete ne parakrahe”, tregon Ben te cilit me pas iu fry krahu.

Menjehere pas episodit Southall shkoi tek mjeku dhe gjate gjithe dites ka pasur dhimbje koke, dhimbje te shpines, shtypje ne gjoks dhe tension te larte.

Top Channel