“Hena blu” ne mbremjen e 31 dhjetorit

30/12/2009 09:20

“Hena blu” nuk eshte vetem nje fraze e marre nga ndonje tekst kenge por kjo do te ndodhe vertete gjate nates se nderrimit te viteve.

Sateliti yne natyror do te dale per here te dyte i plote brenda nje muaji, gje qe ndodh nje here ne dy vjet e gjysme.

Nje fenomen i tille nuk ndodh qe prej 20 vjetesh.

Hena e fundit e plote u pa ne daten 2 dhjetor dhe e tille do te duket ne Europe, Amerike e Afrike ne mbremjen e 31 dhjetorit.

Top Channel