Shtyhet mbyllja e Guantanamos

24/12/2009 08:00

Mbyllja e burgut e Guantanamo, i premtuar nga Barack Obama brenda janarit te 2010-es, rrezikon te shtyhet serish deri ne 2011.

Kjo per shkak se duhen muaj derisa qeveria federale te bleje dhe rikonstruktoje ate te Illinoisit.

Burgu “Thomson” mund te blihet jo perpara marsit 2010 dhe punimet per rikonstruksionin kerkojne deri ne 10 muaj pune.

Top Channel