Reforma ne shendetesi, Obama shtyn pushimet

22/12/2009 18:55

Barack Obama ka vendosur te qendroje ne Uashington dhe te shtyje nisjen per pushimet e Krishtlindjeve per ne Hawai, derisa Senati te aprovoje reformen e tij ne shendetesi.

“Nuk do te iki derisa miqte e mi ne Senat te mbarojne punen e tyre”, ka deklaruar presidenti amerikan qe kishte programuar te linte kryqytetin neser.

Nisma ligjore pas marrjes se drites jeshile nga senati duhet te kthehet ne Dhomen e Perfaqesuesve per aprovimin final.

Top Channel