Gripi A, vaksinohen Barack dhe Michelle

22/12/2009 21:25

Duke pritur radhen si qytetare normale, Barack Obama dhe zonja e pare Michelle jane vaksinuar sot kunder gripit A/H1N1 duke i bere thirrje amerikaneve te ndjekin shembullin e tyre.

“Njerezit duhet te kuptojne se kjo vaksine eshte e sigurte”, ka deklaruar presidenti amerikan ne “Urban Radio Networks”.

Ai ka theksuar se ashtu sic ndodhi me vajzat e tij, Sasha e Malia, te vaksinuara ne tetor, “femijet duhet te kene perparesi”.

Top Channel