France, fehrexheja islamike, propozime

22/12/2009 18:30

Propozime te reja kunder perdorimit te fehrexhese ne France.

Lajmin e ka bere te ditur presidenti i grupit te UMP-se, Jean-François Cope’.

Ne janar do te depozitohet nje projektligj dhe nje rezolute per te futur ndalimin per te mbajtur fytyren totalisht te mbuluar ne vende publike.

Top Channel