Turqia, BE kapitull te ri negociatash

21/12/2009 18:45

Unioni Evropian i ka mundesuar Turqise nje hap te vogel perpara drejt pranimit ne “klubin” e 27 vendeve anetare.

Sot, 27 vendet kane vendosur hapjen e nje kapitulli te ri negociatash, i dymbedhjeti per nje total prej 35 raundesh.

Ajo qe shtyu ne kete drejtim ishte presidenca suedeze e Bashkimit Evropian, e cila po shkon drejt fundit dhe timoni do t’i kaloje Spanjes.

Top Channel