Diber, bizneset e privilegjuara

21/12/2009 11:35

Ndryshe nga gjithe qytetet e tjera te vendit, ne Peshkopi vetem 4 binzese do te kalojne ne listen e bizneseve te medha, nderkohe qe prane kesaj bashkie jane mbi 400 biznese te vogla qe paguajne taksat.

Ndersa drejtuesit rajonale te tatimeve thone se ne gjithe qarkun per vitin 2009 jane cregjistruar 34 subjekte dhe jane regjistruar 119.

Top Channel