Cili: Te behet vleresimi i cilesise se diplomave

21/12/2009 22:00

Henri Cili, bashkethemelues i Universitetit Evropian te Tiranes, ka propozuar rekrutimin e nje agjencie nderkombetare per te bere vleresimin e cilesise se diplomave ne universitetet shqiptare.

Duke folur ne nje debat ne emisionin “Shqip” ne Top Channel, Cili ka nenvizuar se nje veprim i tille do te jepte nje tablo reale te cilesise se universiteteve ne vend.

“Mund te tenderohet nje agjenci evropiane e besueshme, e cila mund te maste cilesine e diplomave tona. Perse te mos behet? Duhet te mos vonohemi, duhet te japim nje fotografi te sistemit pa penalizuar askend dhe per t’u dhene politikberesve ne Shqiperi nje situate reale”, ka pohuar Cili.

Top Channel