Prapaskenat e Shtepise se Bardhe

15/12/2009 20:40

Ne web nje video me nje seri mbledhjesh te ndodhura ne Shtepine e Bardhe: ecen perpara operacioni “Transparence” i kerkuar nga Obama.

Behet fjale per nje lloj “pas kuintave” qe te jepe idene se si zhvillohet puna e presidentit.

Operacioni, i premtuar nga kreu i SHBA-ve, eshte pasuruar sot me nje pasazh te ri ne “YouTube”.

Shtepia e Bardhe ka publikuar ne faqen e saj te internetit nje video qe i perket nje seri takimesh te ndodhura mes presidentit amerikan dhe bashkepunetoreve te tij.

Top Channel