Bulqize, pa shtepi nen zero grade

15/12/2009 15:55

Me ardhjen e dimrit nje pjese e banoreve te zonave te demtuara nga termeti ne Diber munden te riparojne banesat e tyre por ende shume familje jetojne pothuajse jashte.

Banesat e tyre jane pothuajse te shkaterruara dhe jane cilesuar te pabanueshme. Prej muajsh banoret e e disa shtepive te demtuara ne fshatin Peladhi te komunes Zerqan ne Diber kane jetuar ne cadra por ditet me temperature nen zero dhe debora i kane detyruar te jetojne me mire me friken e shembjes se shtepive se sa ne te ftohte e dimrit.

Banoret e ketij fshati nuk jane te vetmit qe kane ngelur pa perkrahje, edhe ne fshatrat e tjera ta raste te familjeve qe jane lene pa asnje perkrahje.

Top Channel