Ne ankand shkallet e Tour Eiffel

12/12/2009 17:15

Hoteli “Drouot” ne Paris, shtepia e njohur e ankandit ne France, ka njoftuar shitjen te henen e ardhshme te 40 shkalleve te Tour Eiffel.

Ne llotari eshte edhe nje kunje kristali e Piramides se Louvre, nje botim i gazetes se Belle Epoque dhe elemente mobilimi urbane ne Paris.

Shkallet e Tour Eiffel te cilat jane vleresuar nga 50 mije ne 60 mije euro, i perkasin nje shitjeje te 1983-shit kur u cmontua nje shkalle ne forme spiraleje per t’u zevendesuar me nje model me te lehte.

Top Channel