Australi, ja shtepia qe rrotullohet 360 grade

11/12/2009 16:50

Prej tre vjetesh, nje familje australiane jeton ne nje shtepi sa te cuditshme aq edhe te vecante e relaksuese.

Pamja ne vilen e kesaj familjeje eshte 360 grade pasi ajo mund te rrotullohet. “Kur ngrihesh nuk di nga cila pjese te shikosh”, shprehet inxhinieri Luke Everingham, i cili bashke me gruan e tij Deb menduan te ndertojne nje shtepi te tille pasi komshinjte u keshilluan ta ngrinin 15 grade me ne veri per te perfituar nga rrezet e diellit.

Banesa ndodhet ne nje fshat ne veri te Sydney dhe ka nje forme rrethore. Ka kushtuar plot 700 mije dollare australiane dhe eshte ndertuar ne nje platforme te levizshme. Ajo vihet ne pune nga nje motor elektrik i lidhur me kompjuterin. “Rrotullimi i plote mund te kryhet per 30 minuta”, shkruan familja ne faqen e intenerit www.everinghamrotatinghouse.com.au.

FOTO GALERI
1/6
Mund te zgjedhesh pamjen e preferuar

Top Channel