Kutite, protesta e opozites vijon ne Athine

01/12/2009 17:55

Opozita e ka shtrire protesten e saj per hapjen e kutive te zgjedhjeve te 28 qershorit edhe ne Greqi.

Qindra emigrante jane grumbulluar prane nderteses ku jane mbledhur diplomatet e OSBE-se, ne Athine.

Protestuesit mbajne ne duar pankarta si: “Ku eshte vota ime?” dhe “Berisha na vodhi votat”.

Top Channel