“Mona Lisa” ne formatin gjigant

28/10/2009 13:35

Piktura me e famshme ne bote, “Mona Lisa” e krijuar nga gjeniu italian, Leonardi Da Vinci eshte ripunuar ne nje format gjigant.

Nuk dihet nese Da Vinci do kishte ngelur i mahnitur apo do ta kishte kritikuar riprodhimin e vepres se tij ne kete format, por eshte fakt qe artisti Katy Webster e ka shfaqur ne Uells. Me kete veper ai ka arritur te shkruaje emrin e tij ne librin e rekordeve Guinness.

“Xhokonda” ze nje hapesire te barabarte me 24 autobuse dhe ajo eshte pikturuar ne qendren komerciale  “Eagles Meadow” te qytezes angleze te Wrexham-it. 

Top Channel