Bardh Spahia , zevendesministri i ri i Shendetesise

24/10/2009 08:25

Zevendesministri i ri i Ministrise se Shendetesise do te jete Bardh Spahia, qe aktualisht ka mbajtur funksionin e drejtorit te pergjithshem ne Ministrine e Shendetesise.

Spahia, prej me shume se kater vjetesh, eshte ne strukturat drejtuese te Ministrise se Shendetesise.

Zv.ministri i ri ka lindur ne qytetin e Shkodres. Eshte diplomuar si mjek i pergjithshem ne Universitetin e Tiranes, Fakulteti i Mjekesise.

Spahia eshte diplomuar mjek i pergjithshem ne Universitetin La Sapienza, Rome dhe specializuar per kirurgji te pergjithshme ne Pavia, Itali.

Autor dhe bashkautor i nje sere publikimesh shkencore ne revistat me prestigjioze mjekesore nderkombetare.

Anetar i Partise Demokratike dhe Forumit Rinor te Partise Demokratike nga mosha 18 vjeç e ne vazhdim.

Prej kater vitesh eshte drejtor i pergjithshem ne Ministrine e Shendetesise.

Spahia ka qene drejtuesi kryesor i projektit te financuar nga Komuniteti Europian INTERREG III, nga i cili u realizua edhe transplanti i pare i veshkave ne vendin tone.

Top Channel