Kukes-Prizren, bien shkembimet mes fermereve

30/09/2009 12:15

Fermeret dhe tregtaret e Kukesit dhe Prizrenit deri para 3 muajsh kishin nje shkembim te konsiderueshem te mallrave kryesisht prodhimet e stines.

Por referencat ne dogane qe perdoren per mbrojtjen e prodhimeve vendase ne Shqiperi ka ngritur nje pengese serioze.

Kjo situate ka cuar ne rritjen e cmimeve ne nje treg ku konsumatoret jane ne shumice popullsi e varfer.

Top Channel