Te denuarit pijne detergjent e dehen

26/09/2009 12:30

Drejtuesit e nje burgu britanik u kane shperndare te denuarve te vet nje detergjent me baze alkooli per te parandaluar gripin A, po iu eshte dashur t’ua rimarrin serish.

Te denuarit, ne fakt u dehen duke pire kete substance dhe u futen ne nje grindje mes tyre.

E gjithe kjo situate e cuditshme ka ndodhur ne burgun e Portland. Detergjenti pastrues u zgjodh sepse ishte me ekonomiku ne treg dhe permbante 70 perqind alkool.

Top Channel