Topi falenderon Evanof per ndihmen e NATO-s

24/09/2009 14:40

Presidenti i Republikes Bamir Topi priti ne nje takim Drejtorin per Ceshtjet e Sigurise ne NATO-s, Majkell Evanof, qe eshte njekohesisht edhe keshilltar i Drejtperdrejt per Sigurine, i Sekretarit te Pergjithshem te NATO-s, Rasmusen.

Presidenti shprehu mirenjohjen per ndihmesen e vazhdueshme qe zyra e sigurise e NATO-s i ka dhene ushtrise shqiptare dhe sherbimeve te zbulimit, per ngritjen dhe permiresimin e punes sipas standarteve te Aleances.

Nga ana e tij, Drejtori per Ceshtjet e Sigurise ne NATO, Majkell Evanof vleresoi kontributin e vendit tone ne funksion te rritjes se sigurise rajonale, duke e quajtur Shqiperine “vend udheheqes ne Ballkan ne kete drejtim”.

Ai vleresoi luften e autoriteteve shqiptare kunder terrorizmit nderkombetar, krimit te organizuar dhe trafiqeve.

Top Channel