Lezhe, deme te medha nga zjarret

22/09/2009 10:00

Zjarret e diteve te para te shtatorit shkaktuan deme kolosale financiare dhe ekologjike.

Vetem ne rrethin e Lezhes demi ne shifra i llogaritur nga perfshirja nga flaket e pyjeve dhe kullotave kap shifren e 34.5 milion lekeve ndersa siperfaqja e djegur eshte 106 hektare.

Zjarri me permasat me te medha ishte ai i Kacinarit qe dogji edhe 4 shtepi banimi.

Megjithe demet e medha te shkaktuara ne pyje, organet shteterore nuk kane cuar para pergjegjesise asnje nga personat qe u bene shkak per zjarret e rena.

Top Channel