Betohet qeveria e re

17/09/2009 10:10

Betohet ne Presidence qeveria e re e drejtuar nga kryeministri Sali Berisha.

Ceremonia nisi me himnin kombetar dhe u pasua nga leximi i dekreteve te presidenit te Republikes dhe formula e betimit.

15 ministrat, kryesuar nga Berisha u betuan se do te kryejne me pergjegjesi te plote detyren e tyre ne kete mandat 4-vjecar.

Perberja e qeverise se re

Sali Berisha Kryeminister

Ilir Meta zevendeskryeminister dhe Minister i Jashtem

Genc Pollo Minister Shteti per Reformat dhe Marredheniet me Kuvendin

Majlinda Bregu Minister i Integrimit

Lulzim Basha, Minister i Brendshem

Arben Imami Minister i Mbrojtjes

Ridvan Bode Minister i Financave

Dritan Prifti Minister i Ekonomise, Tregtise dhe Energjitikes

Bujar Nishani Minister i Drejtesise

Sokol Olldashi Minister i Transporteve

Myqerem Tafaj Minister i Arsimit dhe Shkences

Petrit Vasili Minister i Shendetesise

Spiro Ksera Minister i Punes, Ceshtjeve Sociale dhe Shanseve te Barabarta

Genc Ruli Minister i Bujqesise, Ushqimit dhe Mbrojtjes se Konsumatorit

Ferdinand Xhaferri Minister i Turizmit, Kultures, Rinise dhe Sporteve

Fatmir Mediu Minister i Mjedisit

Top Channel