Termeti, banoret ende pa zgjidhje perfundimtare

12/09/2009 14:30

Ka kaluar nje jave nga termeti qe preku Gjoricen dhe Shupenzen dhe banoret e ketyre zonave ende nuk kane gjetur zgjidhje per strehimin e tyre.

Pavaresisht se Shtabi i Emergjences ka shperndare cadra banoret kane refuzuar te banojne ne to pasi sipas tyre aty nuk ka as kushtet minimale.

Ata kane braktisur 10 cadrat ne Shupenze dhe kane vendosur qe me mire te jetojne ne shtepite e tyre te rrenuara se sa ne nje vend ku nuk ka as uje per te pire.

Top Channel