Dekretet, Berisha dergon ministrat te Topi

11/09/2009 08:15

Megjithese ende Presidenti i Republikes nuk e ka dekretuar qeverine e re, Kryeministri Berisha, tashme i dekretuar, ka mbledhur dje paradite ne Kryeministri te gjithe ministrat e rinj per te pire nje kafe me ta.

Takimi qe filloi ne oren 11:00 dhe perfundoi ne oren 12:15, ka qene informal, ndersa tema e bisedes eshte perqendruar rreth misionit te rendesishem qe ka gjithsecili minister per realizmin e reformave kryesore ne vend.

Objektiva, nje pjese te te cilave kreu i qeverisi i beri publike gjate prezantimit te ministrave te rinj.

Kreu i qeverise u ka kerkuar ministrave te rinj qe, pasi te marrin dekretin e kreut te shtetit, duhet te paraqesin programet e punes per secilen ministri dhe t’ia paraqesin ate Kryeministrit para se te behet votimi i kabinetit dhe programit qeverises ne sallen e Kuvendit.

Top Channel