Termeti, ankohen banoret

08/09/2009 19:35

Banoret e disa fshatrave te prekur nga termeti jane ankuar per mungesen e ndihmave nga ana e pushtetit lokal dhe qeverise.

Disa prej tyre thone se jane pajisur vetem me cadra, ndersa disa te tjere nuk e kane marre as kete ndihme. “Kemi frike te hyjme brenda se copat e travanit bien ne toke”, shprehet nje prej banoreve, ndersa nje tjeter shton: “Catia na eshte copetuar komplet, muret jane care. Na thane se do vije komision per ta vletesuar, por ende nuk ka ardhur njeri”.

Por Drejtoria e Emergjencave Civile e kundeshton kete fakt duke theksuar se deri me tani jane shperndare disa ton ushqime. Zyrtaret e emergjencave shprehen se jane ngritur kampet e premtuara. Sipas kesaj drejtorie, do te procedohet jo me shperndarje te cadrave por me ngritje te kampeve per banim.

Top Channel