Afganistan, sulm kamikaze, viktima

25/08/2009 18:20

Sipas nje bilanci provizor 8 eshte numri I viktimave si pasoje e shperthimit te pese autobombave njera pas tjetres ne krahinen jugore te Kandaharit ne Afganistan.

Lajmi behet I ditur nga autoritetet vendase sipas te cilave bombat jane shperthyer nga nje kamikaze I cili ndodhej brenda njeres prej makinave autobombe.

Kandahari eshte krahina e dyte ne jug te Afganistanit ku sulmet e talebaneve jane me te shpeshta dhe ku operacionet e misionit ISAF hasin shpesh rezistence.

Top Channel