Gripi, pozitiv testi per vaksinen

22/08/2009 10:25

Kane rezultuar pozitive testet klinike per vaksinen kunder gripit te derrit.

Ne provat e bera nga Instituti per Alergjite dhe Semundjet ne SHBA, pese vullnetaret qe kane marre pjese ne pese testet e para te parashikuara, jane vaksinuar me 7 gusht dhe problemet e vetme qe kane rregjistruar jane skuqja dhe irritimi i shkaktuar nga injeksioni.

Rezultatet kane bere te mundur fillimin e testeve edhe tek femijet dhe te rinjte.

Top Channel