Superenaloto, shqiptari fiton 40 mije euro

20/08/2009 21:30

Luan dy euro ne Superenaloto me deshiren dhe shpresen per te qene fitues i dhjetra milioneve, por ndonese nuk e arrin ate, ne fund nuk del duarbosh.

Kjo i ka ndodhur nje shqiptari ne nje qyteze afer Bergamos, ne Itali, qe ka fituar 40 mije euro nga llotaria.

Nderkohe asnje nuk ka mundur te gjeje gjashte numrat ne llotarin italiane qe ka arritur vleren e 143.9 milione eurove.

Top Channel