SHBA, sigurimi nuk eshte prioritet

17/08/2009 13:45

Sekretaria amerikane e Shendetesise, Kathleen Sebelius ka deklaruar se sigurimi publik nuk eshte nje prioritet per administraten “Obama”.

Ne nje interviste per CNN-in, Sebelius ka prekur piken me te kritikuar te reformes ne shendetesi te propozuar nga presidenti amerikan, ate te entit te sigurimit publik.

Nga kjo reforme mbulohen 46 milione amerikane qe nuk kane sigurime shendetesore dhe 25 milione te tjere me sigurime te pjesshme.

Top Channel