Divjake, pushuesit kremtojne diten e Shen Marise

15/08/2009 15:35

Plazhi i Divjakes ka shenuar diten e premte fluksin me te madh te pushuesve.

Mbi 5 mije automjete kane hyre brenda nje dite per te festuar diten e Shen Marise, e cila nga besimtaret festohet duke kapercyer dallget e detit , cka simbolizon larjen e mekateve.  

Gjate kesaj dite pervec pushuesish qe vinin nga qytetet afer ketij plazhi kane qene te shumte dhe turistet e ardhur dhe nga zona me te largeta te vendit si edhe emigrante.

Forca policie patrullojne pergjate vijes bregdetare, per te mos lejuar kalimin e automjeteve ne territorin e plazhit.

Dy automjete te policise dhe rreth 20 forca policore kane qendruar ne fundjave ne plazhin e Divjakes duke kryer sherbime suplementare.

Top Channel