Berisha: Lufta ndaj varferise, prioritet

22/07/2009 12:15

Kryeministri Sali Berisha ne mbledhjen e sotme te qeverise deklaroi se lufta ndaj varferise eshte qellimi paresor i kabinetit te tij.

Duke premtuar pune te madhe ndaj ketij fenomeni, Berisha njoftoi disa prioritete, nder te cilat jane bursa per shkollimin e femijeve, kurse 6-mujore ne zonat e varfera, strategji per arsimim brenda 15 gushtit si dhe mbeshtetje per bujqesine.

Sipas kryeministrit, varferia do te luftohet ne dy drejtime. (vijon)

Top Channel