Vlore, protesta per rrugen e prishur

07/07/2009 15:45

Ne oret e para te dites se sotme dhjetera banore te Fshatrave Bestrove, Kerkove dhe Oshtime kane bllokuar rrugen qe kalon ne mes te fshatit Bestrove.

Banoret kane penguar kamionet qe marrin inerte ne lume per ndertimin e rruges se re. Ata thone se kamionet e tonazhit te rende po u shkaterrojne rrugen qe lidh fshatrat e tyre.

Banoret e zones kane vendosur ne mes te rruges nje peme. Sipas kryepleqve te ketyre fshatrave vendimi ishte marre pasi banoret kane verejtur demtime serioze te rruges por edhe te shtepive te tyre.

Ndersa ndotja qe shkaktohet eshte bere shume serioze per te mbjellat dhe pemet frutore.

Keta kamione disa dhjetera tonesh, sherbejne per marjen e inerteve nga lumi i Vlores per te ndertuar superstraden qe do lidh Levanin me Vloren, por qe sot ishin te detyruar te ktheheshin prapa dhe per te gjetur nje rruge tjeter per te vazhduar punen.

Top Channel