KQZ, debate per tabelat permbledhese

06/07/2009 19:20

Ne mbledhjen e pasdites se sotme te Komisionit Qendror te Zgjedhjeve jane zhvilluar debate mes anetareve mbi tabelat permbledhese.

Vemendja eshte perqendruar tek tabela e qarkut te Korces, per te cilen perfaqesuesja e PS, Deshira Subashi ka kerkuar qe te kontrollohen shifrat.

“Te sqarohet nese kutia u konstatua e parregullt apo nuk u numerua”, ka deklaruar Subashi.

Ndersa kryetari i KQZ, Arben Ristani eshte shprehur se behet fjale per nje gabim njerezor qe eshte rregulluar dhe qe nuk cenon rezultatin e zgjedhjeve.

Top Channel