Prezantuesi i BBC i kerkon falje Shqiperise

24/05/2009 13:55

Prezantuesi i njohur i BBC, Graham Northon ka kerkuar flaje per ofendimin qe beri ndaj Shqiperise ne festivalin evropian Eurovizion.

Falja e Northon erdhi pasi ne redaksine e BBC erdhen 117 ankesa nga komuniteti shqiptar dhe nje peticion me 1200 firma per shkarkimin e tij.

I ndodhur ne nje presion te tille, prezantuesi i Eurovizion ne Britanine e Madhe eshte detyruar te kerkoje ndjese.

Gjate prezantimit te festivalit ai deklaroi se, “lajmi i keq per ju eshte se do te shihni Shqiperine. Per ju te gjithe qe po ndiqni Eurovizionin eshte mire te largoheni nga ekrani. Ose ndoshta duhet te jeni larguar tashme”.

Top Channel