Rama dhe kandidatet e Korces, takime ne Sheqeras

23/05/2009 15:30

Kreu i Partise Socialiste, sebashku me kandidatet per deputet ne qarkun e Korces, kane ndaluar ne komunen Sheqeras, ku kane biseduar me banoret jo vetem per problemet e tyre por edhe per zgjidhjet qe programi i Partise Socialiste ofron per ta.

“Ne besojme se nuk eshte e pamundur qe ne te ulim kostot e prodhimit, t’ju japim naften pa akcize dhe t’ju qendrojme prane ne punen tuaj”, u shpreh Rama.

Ne takimin me banoret e komunes Sheqeras, Rama tha se ai dhe ekipi i tij po punojne qe t’i ofrojne te gjithe shqiptareve nje cilesi me te mire jetese pavaresisht se ku ata jetojne.

Kryetari i Partise Socialiste u ka premtuar ketyre banoreve se qeverisja e tij do te marre vendime vetem pasi te konsultohet me ta.

Top Channel