Meksike, lekundje e forte termeti

22/05/2009 23:20

Nje lekundje e forte termeti eshte ndjere ne Qytetin e Meksikes dhe provincen e Michoacan, ne Meksike.

Lekundjet zgjaten per 25 sekonda dhe kane shkaktuar daljen e njerezve nga zyrat dhe hotelet e kryeqytetit.

Per momentin nuk jane shenuar deme apo viktima.

Termeti ka shkaktuar probleme ne telefonine mobile dhe ate fikse.

Nderkohe helikoptere jane ngritur per te survejuar zonen per deme te mundshme.

Top Channel