Berisha ne Shijak: Mbajtem premtimet

07/05/2009 19:45

Ne Shijak kryeministri Berisha, duke inauguruar rindertimin e nje shkolle 9 vjecare, u tha banoreve te Shijakut se ne turin e tij paraelektoral po shkon para qytetareve me premtime te mbajtura.

Sipas kryeministrit Berisha, ato jane rezultat i reformave dhe luftes kunder korrupsionit ne emer te alternatives se zhvillimit te vendit.

“Se ju kurre nuk do te kishit drita pa nderprerje nese nuk do te luftonim korrupsionin, se kurre nuk do te kishim keto investime nese nuk do luftonim korrupsionin, nuk do te kishim hyre ne NATO po te mos luftonim korrupsionin dhe nuk do te aplikonim per ne BE”, ka deklaruar Berisha.

Ne Shijak kryeministri krahasoi punen e qeverise me ate te bashkise se Tiranes. “Ju kujtoj deklaratat e tyre qe thoshin mos rrisni rrogat, mos aplikoni per ne BE. Por ky aplikim ka rendesi te madhe per levizjen e lire te shqiptareve”, ka shtuar Berisha.

Sipas kryeministrit, mohimi i gjithckaje eshte alternative e opozites para shqiptareve.

Top Channel