PLD, Ngjela pakt me Federaten Kastriotiane

06/05/2009 19:45

Kryetari i Partise Ligj dhe Drejtesi Spartak Ngjela u takua ne Tirane me disa te rinj qe kane krijuar nje Federate te quajtur Kastriotiane.

Vete avokati shpjegon: “Ka me shume se dy muaj qe kjo federate rinore ka pasur kontakte me mua, kam pare platformen dhe ata kane nje sens realist per te ngritur personalitetin e tyre. Sot Partia Ligj dhe Drejtesi nenshkroi nje marreveshje me ta, me qellim qe te ndihmojme njeri-tjetrin”.

Parti e re ne kampin e djathte, Partia Ligj dhe Drejtesi duket se po gjen me shpejtesi nje mbeshtetje mes disa te rinjve, fale kjo edhe figures emblematike te liderit te saj.

Top Channel