Lesi ndahet me te majten

06/05/2009 19:55

Me ne fund Nikolle Lesi e ka ndare mendjen dhe ka vendosur te firmose me kryeministrin Berisha marreveshjen per koalicionin e ri zgjedhor te 28 qershorit.

Pavaresisht kritikave te vazhdueshme dhe nenkuptimeve per korrupsion te disa prej anetareve te kabinetit qeveritar, zoti Lesi me firmen e hedhur ne koalicionin e djathte tregoi se eshte gazetar ne qendrim, por politikan ne votim.

“Dhe ju siguroj se nese ndonjehere, zoti Berisha, zeri im independent ka ngritur probleme, i ka ngritur me deshiren e mire brenda nje mazhorance”, ka deklaruar Lesi.

Ndersa Berisha, nga ana e tij eshte shprehur se Lesi ka vepruar me kthjelltesi ne marrjen e vendimit te tij.

“Pavaresisht diferencave, zoti Lesi voten me kundershtarin nuk e ka bashkuar. Kur ka ardhur puna tek kthjelltesia politike, ai voten e ka patur per koalicionin”, ka pohuar Berisha.

Zoti Lesi eshte nje nga 10 kryetaret e partive me te cilet kryeministri Berisha ka firmosur nje marreveshje koalicioni.

Top Channel