Ministrat e BE, takim joformal ne Ceki

27/03/2009 10:35

Ministrat e Jashtem te Bashkimit Evropian mblidhen sot dhe neser ne nje takim joformal ne Ceki.

Teme bisedime do te jene zhvillimet ne Lindjen e Afert e misioni policor i BE-se ne Afganistan.

Po ashtu do te diskutohet edhe partneriteti i vendeve te Europes Lindore drejt integrimit ne BE.

Top Channel