Poni: Rama bllokon lejet e ndertimit

28/02/2009 14:45

Zevendesministri i Brendshem, Ferdinand Poni, ne emer te grupit te keshilltareve bashkiake te Tiranes, ka deklaruar ne nje konference per shtyp se shpreh shqetesimin per zvarritjen dhe bllokimin e lejeve te ndertimit ne kryeqytet qe sipas tij jane bere nga kreu i bashkise Edi Rama.

Ne deklaraten e kreu te keshilltareve bashkiake te PS-se, thuhet se, ‘edhe pas thirrjeve te perseritura te qeverise shqiptare per te derguar planin per miratim ne KRRTSH, ne menyre te jashteligjshme Rama nuk ka levizur aspak”.

Poni deklaroi se, “Grupi i Keshilltareve te Partise Demokratike do te kerkoje te therrase nje mbledhje urgjente te Keshillit te Bashkise Tirane per t’i dhene fund kesaj nje situate qe Poni e ka etiketuar si korruptive e te jashteligjshme”.

Top Channel