Veliaj: Fatura abuzive te OSSH

24/02/2009 12:35

Kreu i levizjes G 99, Erjon Veliaj, ka diskutuar me disa te moshuar dhe pensioniste ne qytetin e Durresit shqetesimin e tyre per faturat e elergjise elektrike.

Ata kane treguar se u kerkohet qe te paguajne shume me teper se sa marrin pensionet e tyre mujore.

Banoret e nje pallati i kane treguar kryetarit te G99, se faturohen nderkohe qe nuk askush nuk shikon matesat e tyre apo kabina elektrike e pallatit eshte e demtuar.

“Eshte e patolerueshme qe nje pensioniste qe merr vetem 5 mije leke ne muaj, te kete nje fature prej 7 mije lekesh energjie elektrike. Po ashtu eshte e pandershme qe njerez qe nuk jetojne fare ne Shqiperi, te faturohen”, u shpreh Veliaj.

Top Channel