Malaj: Vendi nuk i ka shpetuar krizes boterore

22/02/2009 11:55

Deputeti i Partise Socialiste dhe nje kohesishit ish minister i Financave, Arben Malaj ka folur per sfidat e ardhme te ekonomise ne vend.

Sipas deputetit te selise rose, qeveria vazhdon demagogjine dhe sfidat e vazhdojne te behen perhere e me te veshtira. “Ekonomia shqiptare nuk eshte e imunizuar nga kriza boterore”, ka theksuar ish ministri, duke u ree kembanave te alarmit.

Ne vijim te deklarates, ai ka theksuar se PS kerkon nje bashkepunim me qeverine per te minimizuar rrezikun.

Top Channel