Leternjoftimet, Milo kritika Berishes

19/02/2009 13:30

Kryetari i Partise Demokracia Sociale ishte ne qytetin e Korces, ku ka zhvilluar takime per anetare dhe simpatizante te kesaj force atje.

Milo ka diskutuar me te pranishmit nje pjese e te cileve ishin fermere, ne lidhje me mungesen e tregjeve te shitjes si dhe te rritjes se cmimeve te punimit te tokes, cmimeve te farerave.

Me pas kryetari i Demokracise Sociale u ndal ne pergatitjet qe po behen per organizimin e zgjedhjeve parlamentare. Ndersa ka folur per kete proces Milo ka nenvizuar faktin se ka mjaft probleme me procesin e pajisjes me karta identiteti, ai i terhoqi vemendjen qeverise qe te kete kujdes me kete proces.

Top Channel