Shkoder, bombola e gazit rrezikon nxenesit

12/02/2009 08:15

Nje bombol gazi ka marre flake ne nje shkolle nentevjecare te qytetit te Shkodres, duke rrezikuar
seriozisht jeten dhe shendetin e nxenesve.

Nxenesit kane qene duke zhvilluar mesimin kur bombola e gazit eshte perfshire nga flaket dhe te gjithe, te frikesuar kane vrapuar jashte. Ne fillim kane qene mesuesit ata qe jane munduar ta fikin bombolen e sobes qe perdorej per ngrohje, por duke mos ditur te perdornin as fikesen e zjarrit ata jane dorezuar dhe kane kerkuar ndihmen e zjarrfikesve.

Pas pak minutash zjarrfikesit kane nxjerre bombolen e ndezur nga ambientet e brendshme te shkolles dhe kane bere shuarjen e saj jashte. Drejtues te bashkise thane se shkolla ka qene e pajisur me fikese zjarri, por mesuesit nuk kane ditur ta perdorin.

Top Channel