Facebook do t’ju identifikojë edhe nga mbrapa
23/06/2015 00:00
Korea e Veriut bllokon Instagramin
23/06/2015 00:00
Tani vendos përdoruesi çfarë të dhënash të përdorë Microsoft
23/06/2015 00:00
Videoreklamat, Facebook po fiton terren ndaj YouTube
23/06/2015 00:00
Bing do të bëhet motori kryesor i kërkimit i Microsoft
22/06/2015 00:00
Ç’do të ndodhte, nëse interneti nuk do të ishte shpikur ndonjëherë?
22/06/2015 00:00
Ekran pas kamionit, kur duhet të parakalosh
22/06/2015 00:00
Taylor Swift sulmon, dhe Apple përgjigjet…
22/06/2015 00:00
Nxënësit po keqpërdorin teknologjinë
22/06/2015 00:00
Ja pse Apple është fiksuar me të artën
22/06/2015 00:00
Pepper, shiten 1 mijë robotë vetëm në minutën e parë
21/06/2015 00:00
Mendoni se po shpëtoni baterinë e iPhone? E keni gabim!
21/06/2015 00:00
Pepper, roboti me emocione njerëzore
20/06/2015 00:00
Të lexosh libër në dush dhe…pa e lagur
20/06/2015 00:00
Këta telefonë të mençur janë më të lirët, por edhe më të mirët
20/06/2015 00:00
Facebook Moments nuk do të vijë në Europë
20/06/2015 00:00
Makina që i di mendimet tuaja
19/06/2015 00:00
LinkedIn, me dy aplikacione të pavarura
19/06/2015 00:00
Videolojërat e kompanisë Disney mund të bëhen realitet virtual
19/06/2015 00:00
Samsung, brenda pak ditësh vijnë përditësimet e fundit rreth sigurisë
19/06/2015 00:00
Ja si duket Galaxy S6 Edge Plus
19/06/2015 00:00